Moje włosy zostały gwałtownie zaatakowane przez tłuszcz, musiałem myć włosy 2 razy dziennie, kupiłem dużo szamponu od różnych firm i nawet próbowałem suchych szamponów, ale nie było sensu. Kiedyś poszedłem do apteki, a farmaceuta doradziła mi 911 szampon cynkowy i kupiłem go tylko dlatego, że był tani. A tydzień później zauważyłem, że moje włosy stają się mniej tłuste. Butelki szamponu utrzymywały się przez miesiąc i nie kupowały więcej, zawartość tłuszczu całkowicie zniknęła, od tego czasu minęły 4 miesiące, zawartość tłuszczu nie powróciła. Jestem zadowolony.

911 to ogólnie bardzo dobra seria.

Vrednyuka_ya Aktywny członek

Już napisałem, miałem cebulę 911 z tej serii - dobrze, pomogło mi to.

Szampon cynkowy 911 prawie nie ma zapachu, a jego kolor jest przezroczysty, dobrze się pieni i nie przygasa. Kupiłem jedną butelkę, która trwała dokładnie miesiąc, swędzenie i łupież całkowicie zniknęły.

911 Zinc Shampoo: recenzje

Istnieje wiele różnych produktów kosmetycznych na loki. W dzisiejszych czasach rynek tego produktu jest po prostu przesycony. Producenci produktów kosmetycznych nieustannie nas zaskakują. Jednak w wielu przypadkach uzyskujemy narzędzie, które nie ma oczekiwanej jakości. Na opakowaniu jest jeden wynik, ale w rzeczywistości go brakuje.

Artykuł obejmie 911 szamponu cynkowego, jego skład, zastosowanie i inne cechy produktu, a także recenzje konsumenckie. Po przeczytaniu tego artykułu dowiesz się o tym narzędziu, jeśli nie wszystkie, to prawie wszystko.

911 Szampon cynkowy

Rodzaje szamponu 911 i ich cechy

911 Szampon cynkowy

Narzędzie pomaga pozbyć się problemów ze skórą głowy, takich jak łupież, świąd, łuszczenie się i wiele innych.

Główną cechą tego narzędzia jest jego miękkość, w przeciwieństwie do szamponu tar z tej marki.

Szampon z 911 tar

Działa podobnie do 911 szamponu cynkowego, pomaga pozbyć się różnych chorób skóry głowy. W przeciwieństwie do cynku, ma poważniejszy wpływ na skórę głowy i loki. Pomaga pozbyć się zawieszonej tłustej skóry głowy. Szampon ten ma specyficzny zapach związany z zawartością w nim smoły brzozowej.

Szampon z łopianem 911

Narzędzie zawiera ekstrakt z łopianu lub łopianu. Roślina ta nadal pochodzi ze starożytnych, znanych ze swoich właściwości włosów. Szampon z łopianem 911 sprawia, że ​​loki są posłuszne, jedwabiste, a także skutecznie odbudowują uszkodzoną strukturę loków, odżywiają od wewnątrz. Loki stają się lśniące i zdrowe.

Szampon witaminowy 911

Promuje usuwanie włosów suchych i pozbawionych życia, aktywuje wzrost. Po regularnym użyciu, loki stają się zdrowe.

Krótko mówiąc, zaprezentowano linię szamponów 911, dzięki czemu natychmiast zorientujesz się, jaki wpływ wywiera każdy z wymienionych agentów.

Metoda aplikacji szampon 911 cynku

W rzeczywistości nie ma nic trudnego w zastosowaniu tego narzędzia. Szampon jest przeznaczony do regularnego użytku. Narzędzie stosuje się do mokrych loków. Następnie należy masować skórę głowy przez dwie lub trzy minuty. Następnie narzędzie jest myte pod bieżącą wodą. Unikaj mycia szamponu w oczach. W przypadku kontaktu, spłukać pod bieżącą wodą.

Należy zauważyć, że jeśli w skrobakach i skórze głowy występuje zwiększona zawartość tłuszczu, produktu nie należy myć gorącą wodą. Aktywuje gruczoły łojowe, przez co trudniej będzie pozbyć się grubych loków. Zaleca się płukanie włosów wodą w temperaturze pokojowej, ale jeśli jest za zimno dla Ciebie, to lato.

Szampon 911 cebula

To narzędzie składa się z ekstraktu z cebuli. Wiele osób wie o cudownych właściwościach tej rośliny. Szampon został zaprojektowany w celu zapobiegania obfitemu wypadaniu włosów. Ma również wiele pozytywnych opinii i naprawdę pomaga w wypadaniu włosów.

Producent produkuje to narzędzie z dwoma dodatkami. Jeden z czerwoną ostrą papryką. Wiadomo, że czerwona papryka aktywuje wzrost włosów. Drugi z olejem łopianowym, który również przyczynia się do wzrostu loków.

W większości przypadków 911 szampon cebulowy jest pozytywnie tolerowany, ale w niektórych przypadkach reakcje alergiczne mogą wystąpić w postaci swędzenia i zaczerwienienia skóry głowy.

Recenzje szamponu 911z

Olesya, 24 lata, "Przez długi czas cierpiała na dużą ilość łupieżu. Ciemne ubrania musiały zostać porzucone. Z czasem pojawił się straszny kompleks. Ciągle odczuwany dyskomfort. I absolutnie wszędzie, bez względu na to, czy byłem na przyjęciu z przyjaciółmi, czy stałem w kolejce po zakup chleba. Wydawało mi się, że każdy widzi mój problem ze skalpem. I takie kłopoty zaczęły się w wieku młodzieńczym. Próbowałem się pozbyć na różne sposoby, nawet poszedłem do uzdrowicieli ludowych. Wszystko bez skutku. 911 szampon cynkowy znaleziony ogólnie przez przypadek. Przyjechała do apteki w poszukiwaniu innego narzędzia do zwalczania łupieżu. Szczerze mówiąc, nie liczyłem na pozytywny wynik.

To było bardzo dotknięte, gdy po trzecim zgłoszeniu zauważyłem, że łupież jest mniejszy. W rezultacie dość szybko pozbyłem się mojej strasznej choroby. Jestem bardzo zadowolony z narzędzia, radzę wszystkim. "

Irina, 27 lat "Zacząłem farbować włosy w dość młodym wieku. Niespodziewanie pierwsze oznaki siwych włosów pojawiły się w wieku 23 lat. Początkowo używała wielu różnych farb, najczęściej wątpliwej jakości. Po tym zaczęła zauważać na skórze głowy różowe plamy, które się łuszczyły, a czasem swędziły. W panice poszedłem do lekarza, który po badaniu stwierdził, że mam łojotok. Prawdopodobnie spowodowane przez użycie agresywnych środków barwiących. Natychmiast zalecił rozpoczęcie stosowania szamponu cynkowego 911. Pierwszy wynik można było zastąpić już po kilku aplikacjach. Teraz używam lekarstwa nie regularnie, ale od czasu do czasu, aby temu zapobiec. "

Anna 32-letnia "Około 911 szamponu cynkowego nauczyłem się od znajomego, wcześniej ciągle dręczyły mnie tłuste włosy. Stracili czyste oczy od trzeciej do czwartej godziny po umyciu. Ogólnie rzecz biorąc, nie mogła nosić luźnych loków. Ciągle gładki, czesany. Przyjaciel powinien spróbować, wynik zauważony po pierwszej aplikacji. Teraz mogę pozwolić sobie na luźne włosy i nie bać się, że za kilka godzin zamieni się w sople lodu. Przy okazji szampon ma dość rozsądny koszt. Środki zalecają.

Wniosek

Po przeanalizowaniu odpowiedzi konsumentów 911 Cynk szampon, można stwierdzić, że narzędzie jest bardzo efektywne, pomaga radzić sobie z problemami i chorobami skóry głowy. Absolutnie każdy może go kupić, ponieważ szampon jest tani.

Szampon 911: przegląd serii szamponów (nominacja każdego narzędzia)

Firma TVINS Tech produkuje linię produktów do pielęgnacji włosów. Szczególną uwagę zwracają szampony 911. Nijakie plastikowe bąbelki mają bardzo bogatą kompozycję składników, które mogą rozwiązać wiele problemów ze skórą głowy i włosów. A wszystko to za niewielką cenę.

Szampon 911 cebula

Szampon cebulowy 911 to doskonały środek przeciw wypadaniu włosów, który konsumenci już ocenili. Wszyscy wiedzą o cudownych właściwościach cebuli. Opierając się na nim, istnieje wiele przepisów na maski medyczne do włosów, ale mają one duży minus - zapach. I nie erozji przez długi czas. Producent rozwiązał ten problem, a narzędzie do usuwania owłosienia 911 również działa dobrze, ale ma przyjemny aromat.

W linii znajdują się 2 rodzaje szamponu cebulowego, jeden z dodatkiem czerwonego pieprzu, a drugi olej z łopianu. Oba te składniki są korzystne dla włosów.

Odmiany szamponu cebulowego 911, jego właściwości i recenzje na ten temat można przeczytać w szczegółowym artykule na temat szamponu cebulowego 911.

Główne składniki aktywne w kompozycji:

  • Ekstrakt z cebuli
  • Ekstrakt z liści brzozy
  • Wyciąg z szyszek chmielowych
  • Złoty proso
  • Kompleks witamin

Pomimo tego, że szampon cebulowy praktycznie nie ma przeciwwskazań, nie jest dla wszystkich. Czasami swędzenie i zaczerwienienie skóry głowy.

Co obiecuje producent:

  • Wzmocnij mieszki włosowe.
  • Zapobiegaj opadzie.
  • Przywrócenie struktury włosów.
  • Nawilżanie skóry głowy.

Oprócz szamponów w linii znajduje się balsam cebulowy, który odżywia włosy na całej długości i dba o suche końcówki. Podobnie jak wszystkie inne szampony, cebula jest dostępna w plastikowych butelkach po 150 ml. Możesz kupić w aptece.

Szampon z 911 tar

Szampon Tar smoła 911 przeznaczony jest do leczenia chorób skóry głowy. Zawiera naturalną substancję smolistą, która od dawna jest używana jako środek przeciwgrzybiczy, przeciwzapalny i gojący rany. Szampon ma wyraźne działanie peelingujące i przeciwświądowe.

Wskazania do stosowania:

  • Łojotok różnego pochodzenia.
  • Łuszczyca
  • Choroby grzybowe

Jedyną wadą jest szczególny zapach pieczonej kory brzozy. Ale znika w ciągu kilku godzin po umyciu. Istnieje grupa ludzi, którzy wręcz przeciwnie uważają zapach smoły za przyjemny.

Co obiecuje producent:

  • Usuwanie łupieżu.
  • Tłumienie grzybów.
  • Usuwanie podrażnienia i zapalenia.
  • Uzdrowienie ran na skórze głowy.
  • Wzmocnienie korzeni i zapobieganie wypadaniu włosów.

Często szampon tar jest używany przez osoby, które mają problem z grubą sierścią. To narzędzie nie tylko dobrze czyści, ale także normalizuje produkcję sebum. Dzięki temu włosy dłużej pozostają czyste.

Przeczytaj więcej o Tar Tar Shampoo 911 w artykule: Tar Tar Shampoo 911 jako lekarstwo na łupież. Recenzje

Szampon witaminowy 911

Szampon Vitamin 911 to prawdziwe zbawienie dla słabych, matowych i zniszczonych włosów. Odżywia skórę głowy istotnymi substancjami, które przyczyniają się do pełnego funkcjonowania mieszków włosowych. Ma również działanie przeciwzapalne i zapobiega swędzeniu i łupieżowi.

Jakie witaminy zawierają szampon 911:

  • B5 (kwas pantotenowy)
  • B6 (pirydoksyna)
  • E (tokoferol)
  • C (kwas askorbinowy)
  • B3 (kwas nikotynowy)

Wielu konsumentów, oprócz poprawy wyglądu włosów, zwraca uwagę na zwiększony wzrost po zastosowaniu szamponu witaminowego. Wynika to z poprawy krążenia krwi, zaopatrzenia skóry głowy w składniki odżywcze i tlen.

Co obiecuje producent:

  • Głębokie odżywienie, dotlenienie skóry.
  • Wygładzanie powierzchni włosów.
  • Zmniejszenie kruchości.
  • Zmniejszenie przekroju.
  • Zapobiegaj wczesnym siwym włosom.

Szampon witaminowy 911 to skuteczna i bardzo skuteczna kuracja dla zniszczonych włosów. Razem z balsamem dokonują prawdziwych cudów i przywracają do życia nawet najbardziej beznadziejne loki.

Szampon z łopianem 911

Szampon Burdock 911 wypełniony jest cennymi substancjami biologicznymi znajdującymi się w korzeniach łopianu. Wiele osób wie o zaletach tej rośliny dla włosów, nie bez powodu olejek łopianowy jest uważany za jeden z najbardziej skutecznych środków do leczenia i regeneracji włosów. W przeciwieństwie do oleju, szampon jest łatwiejszy w użyciu i pozwala połączyć niezbędną procedurę z przydatną.

Oprócz łopianu szampon zawiera ekstrakty:

  • Awokado
  • Highlander
  • Chiński lubczyk
  • Apricot
  • Rosemary
  • Pomarańczowy kwiat
  • Skrzyp

Skład szamponu łopoczącego jest bardzo bogaty, więc jeśli istnieje nietolerancja na jakiekolwiek składniki, lepiej powstrzymać się od jego stosowania. Lub wykonaj test wrażliwości.

Co obiecuje producent:

  • Odżywianie skóry głowy i korzeni.
  • Pobudzić odnowę komórek.
  • Zwiększona elastyczność.
  • Zmniejsz kruchość.
  • Przyspieszenie wzrostu włosów.

Również w linii znajduje się odżywczy balsam do maskowania, który zaleca się stosować po użyciu szamponu. Natychmiast zmienia wygląd włosów, sprawia, że ​​są lśniące i żywe.

911 Szampon cynkowy

Szampon cynkowy 911 wraz z substancją smolistą jest skuteczną metodą leczenia łupieżu. Jest idealny dla problematycznej skóry głowy, która charakteryzuje się częstym pojawieniem się łupieżu, swędzenia, łuszczenia i podrażnienia.

Wskazania do stosowania szamponu cynkowego:

  • Łuszczyca skóry głowy
  • Łupież, łuszczenie
  • Łojotok różnych typów
  • Wrażliwa i problematyczna skóra głowy

Szampon cynkowy o regularnym zastosowaniu przywraca optymalną równowagę wodno-tłuszczową skóry głowy, zwiększa jej odporność na choroby.

Co obiecuje producent:

  • Leczenie łupieżu.
  • Normalizacja gruczołów łojowych.
  • Ochrona przed patogenną mikroflorą.
  • Usuwanie zaczerwienienia i podrażnienia.

Osobliwością szamponu cynkowego jest to, że jest on bardzo miękki iw przeciwieństwie do smoły, łagodnie radzi sobie z problemem bez uszkadzania ochronnej warstwy włosów.

Sądząc po wielu pozytywnych recenzjach, 911 szamponów naprawdę dobrze pasuje do ich nazwy i jest w stanie szybko pomóc. Oprócz ceny nie są w żaden sposób gorsze od innych terapeutycznych, droższych środków.

Szampon 911 "Cynk"

Znajdź w aptece i kup Szampon 911 "Cynk" od 0,01.

Szampon 911 "Cynk" Instrukcja

Przeznaczony do codziennej pielęgnacji włosów. Delikatne składniki detergentowe delikatnie oczyszczają włosy, nie łamiąc naturalnej bariery ochronnej, przezwyciężywszy wygląd suchej skóry. Szampon utrzymuje równowagę lipidową skóry i włosów. Hipoalergiczny, odpowiedni dla wrażliwej skóry głowy.

Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem.

Do wszystkich rodzajów włosów, z łuszczycą skóry głowy, łojotokiem, obfitym łupieżem.

Indywidualna nietolerancja składników produktu.

911 Szampon cebulowy

Szampon cebulowy serii "911": recenzje i zalety

Wybór jakiegokolwiek produktu kosmetycznego dla kobiet ma ogromne znaczenie. Szampon nie jest wyjątkiem. Jedna z najczęstszych linii produktów do pielęgnacji włosów może być nazwana serią TVINS Tech, której opis produktu zasługuje na szczegółowe rozważenie. Przeczytaj opinie na końcu artykułu i podziel się swoimi wrażeniami.

Szampony zostały przedstawione w tym artykule:;

  1. Z pokrzywą;
  2. Smoła;
  3. Sebiporox;
  4. Łopian;
  5. Witamina;
  6. Neutralny;
  7. Cynk.

Niezależnie od tego, jak zabawnie, cebula i piękno mogą być razem, cebula może nie tylko zadziwiać ich zapachem, ale także ich dobroczynnymi właściwościami.

Szampon cebulowy i dziewczyna

Szampon cebulowy 911 do wypadania włosów

Lider w utrzymaniu mistrzostw sprzedaży, oczywiście, "Szampon cebulowy 911 od łupieżu". Recenzje tego detergentu potwierdzają jego skuteczność. Na pierwszy rzut oka nic nadzwyczajne opakowanie nie odpowiada najbogatszej kompozycji składników.

Szczególnie skuteczna cebula szamponowa "911" z wypadania włosów. Recenzje kobiet, które próbowały swojej skuteczności same w sobie, wskazują, że włosy po każdym użyciu stają się po prostu nie do poznania. Wynik systematycznego stosowania tego kosmetyku jest w pełni zgodny z tym, co obiecują producenci: mocne mieszki włosowe stają się dosłownie w 2-3 zastosowaniach.

Szampon "911" cebula z czerwonym pieprzem

Wiele kobiet udało się zaoszczędzić ilość włosów dzięki użyciu takiego narzędzia jak szampon cebulowy "911" z czerwonym pieprzem. Recenzje o płci pięknej o nim są wiarygodnym dodatkiem do dowodu jego skuteczności. Możliwe jest przywrócenie struktury loki i nawilżenie skóry głowy dzięki regularnemu myciu włosów przy użyciu tego konkretnego detergentu.

Szampon cebulowy 911 z czerwoną papryką

Szampon 911 cebula z pokrzywą

Nie mniej popularna wśród dziewcząt jest uważana i szampon "911" cebula z pokrzywą. Opinie o tym są w większości pozytywne, ale ludzie, którzy są podatni na reakcje alergiczne, powinni z nich korzystać.

911 cebula szamponowa z pokrzywą

Szampon do smoły 911

Szampon dla smoły "911" jest wyposażony w inny cel, na który opinie zasługują na szczególną uwagę. W większości przypadków kobiety stosują ten środek w celu leczenia przeciwgrzybiczego i przeciwzapalnego naskórka na skórze głowy. A co zrobić, to suche włosy?

Działanie przeciwświądowe, które ma ten produkt leczniczy, pod wieloma względami podobne do działania innego produktu "911". Szampon "Sebopyrox" łupież (recenzje wyżej wymienionych produktów sugerują, że jest jednym z najlepszych wśród produktów do pielęgnacji włosów) również łagodzi podrażnienia skóry głowy, wspomaga gojenie się drapania, wzmacnia włosy i zapobiega ich wypadaniu.

Szampon do smoły 911

Szampon "Sebiporox 911

Ponadto szampon "Sebiporox 911" z łupieżu, którego opinie pomagają w osiągnięciu dobrych wyników nie tylko w walce z łupieżem, charakteryzuje się zdolnością do przywracania wodno-tłuszczowej równowagi skóry, zwiększając odporność naskórka głowy na różne dolegliwości dermatologiczne. Tutaj pisaliśmy o terapeutycznych szamponach do łupieżu w aptece.

Stabilizacja gruczołów łojowych i ochrona przed patogenami jest wyzwaniem dla kobiet, które wybrały szampon do łupieżu 911. Recenzje mówią, że ten lek radzi sobie z podrażnieniem i zaczerwienieniem skóry głowy. Na długie włosy wymagają specjalnej pielęgnacji i akcesoriów. Na przykład tutaj przyjrzeliśmy się pętlom włosów i innym interesującym lotionom do włosów.

Przy okazji, aby nie stracić tak ważnych i bezcennych loków dla każdej kobiety, wiele młodych pań używa szamponu z łopatki "911". Od wypadania włosów (opinie na ten temat pozwalają nam dość wysoko ocenić to narzędzie) z wyjątkiem komponentów, które są wypełnione jego składem. Wiadomo, że do traktowania i odzyskiwania pasm zastosowanie oleju łopianowego jest jednym z najlepszych naturalnych sposobów. Strzyżenie na średnie włosy daje objętość - to sekret sukcesu kobiet o średnim włosach.

Szampon z łopianem 911 do wypadania włosów

Eter jest uważany za przydatne narzędzie do włosów, ale w zastosowaniu do włosów jest dużo wygodniejszym łopianem "911" łopianem. Opinie mówią, że zmywa się to narzędzie bez większych trudności, ponieważ oprócz oleju łopianowego zawiera ekstrakty:

  • awokado;
  • lubczyk;
  • morela;
  • rozmaryn;
  • pomarańczowe kwiatostany;
  • skrzyp

Według użytkowników taki bukiet kompozycji może powodować dyskomfort na głowie, dlatego zaleca się wypróbowanie go na niewielkiej powierzchni skóry, aby upewnić się, że pasuje do Ciebie. Olej łopianowy jest uważany za jeden z najbardziej korzystnych dla włosów i przyczynia się do ich wzmocnienia i regeneracji.

Szampon z łopianem 911

Szampon witaminowy 911

Stosowanie tego szamponu nie wymaga specjalnej recepty lekarskiej, ale jego stosowanie należy zachować z najwyższą ostrożnością, po przeprowadzeniu testu wrażliwości na alergo na jego składniki. Całkowicie bezpieczny produkt z alergicznego zastosowania można nazwać "szamponem witaminowym 911". Recenzje potwierdzają, że wśród tej linii kosmetycznej ten środek do mycia włosów jest najbardziej uniwersalny.

Szampon witaminowy 911

911 neutralny szampon

Podobnie jak szampon "911 neutralny", recenzje, które nie są w żaden sposób gorsze od poprzednich produktów kosmetycznych, idealne na słabe i matowe loki. Pozytywnym efektem takich leków jest nasycenie naskórka głowy substancjami odżywczymi, tlenem, co przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania mieszków włosowych. Ponadto wiele kobiet zauważa, że ​​po długotrwałym stosowaniu znacznie poprawia się wygląd fryzury, a włosy zaczynają szybko rosnąć.

911 neutralny szampon

911 Szampon cynkowy

Oprócz tego leku możliwe jest również wspomaganie odbudowy włosów, zapobieganie pojawianiu się siwych włosów, zmniejszanie ich kruchości i przekroju, a także szampon 911 cynkowy. Recenzje świadczą o wygładzaniu powierzchni loków, co pozwala uzyskać jasny i zdrowy wygląd.

Cóż, w interesie reklamy wideo 911 szampon cebula

Podziel się swoimi komentarzami na temat szamponu cebulowego w komentarzach, a nie tylko na ten temat. W końcu jesteśmy częścią szukania informacji o czymś w sieci, a czasem znajdujemy tylko negatywne recenzje, ponieważ pozytywny nikt nie pisze. Podziel się swoim pozytywnym doświadczeniem w korzystaniu z szamponów, zadaj pytanie autorom - postaramy się wspólnie zrozumieć sytuację.

Włosy Forum.com

leczenie wypadania włosów

  • Lista forów
  • Zmień rozmiar czcionki
  • Do druku
  • FAQ
  • Galeria
  • Rejestracja
  • Zaloguj się

Który szampon jest lepszy?

Re: Który szampon jest lepszy?

Maximus 15 sierpnia 2012, 14:45

Re: Który szampon jest lepszy?

Anya 16 sierpnia 2012, 23:35

Re: Który szampon jest lepszy?

Martinka 04 lutego 2013 14:54

Re: Który szampon jest lepszy?

anna1569 17 lutego 2013, 10:53

Re: Który szampon jest lepszy?

weiss 25 marca 2013 13:31

Re: Który szampon jest lepszy?

netto 20 kwietnia 2013 12:34

Re: Który szampon jest lepszy?

Receding Apr 21, 2013 05:31

Re: Który szampon jest lepszy?

weiss, 21 kwietnia 2013 12:42

Re: Który szampon jest lepszy?

Da_Budet_Hair! 22 kwietnia 2013 4:00

Re: Który szampon jest lepszy?

weiss 22 kwietnia 2013 8:26

Re: Który szampon jest lepszy?

Tsarkov_Evgeny, 22 kwietnia 2013, 13:06

50 mg)
kilof 1 raz dziennie (4 godziny) (

50 mg) w porównaniu z 15% gliceryną 1 raz dziennie (8 godzin) (

150 mg)
kilof 2 razy dziennie (2 * 4 godziny) (100 mg) w porównaniu z 15% gliceryną 1 raz dziennie (8 godzin) (

150 mg)
wybrać 3 razy dziennie (3 * 4 godziny) (150 mg) w porównaniu z 15% gliceryną 1 raz dziennie (8 godzin) (

150 mg)
kilof 2 razy dziennie (2 * 4 godziny) (100 mg) wobec 15% ppg 2 razy dziennie ((1 do 2) * 2 godziny) (

100 mg)
kilof płynny PPG (4 godziny) 50 mg lub alternatywa dla zatwierdzonej przez fda w porównaniu z pianką kilofową (PPG) (lub alt) lub alternatywą dla gliceryny rogaine (1 godzina) 50 mg, choć wątpliwe, ponieważ efekt byłby lepszy niż 15%
Ps. 15% PPG (5% azelainka + bułki)

1000r i więcej http://minoxidilmax.com/products.php
15% gliceryna (+ zwiększona ilość bułek)

700r i wyżej http://genhair.com/index.php?route=prod. duct_id = 12
5% PPG (bez bułek) zatwierdzona przez FDA pianka (nie więcej niż 1 godzina suszenia) / ciecz 145-200 p i więcej http://monsterhotdeals.com/ i inne ebay.com
PS2. 15% gliceryny raz dziennie (8 godzin) (

150 mg) - więcej niż 2 razy na ogół nie jest możliwe, ponieważ chodzenie przez cały dzień w lepkim oleju + jest niewygodne w stosowaniu (z długą fryzurą) + rozmazywa włosy.
PS2. O piance czytałem, że 5% transportu 1 ml na jakim obszarze nie pamiętam (na obcym forum (jak moja ulubiona łydka), a nie badanie naukowe zostało napisane przez użytkownika nie nowego) na godzinę, to jest 13,89 mcg na raz. Teoretycznie, w przypadku PPG efekt powinien być w każdym razie lepszy niż 15%, ale w rzeczywistości nie słyszałem zbyt pozytywnych recenzji. Tutaj najwyraźniej przypadek w jego trudnym zastosowaniu przy ścinaniu nie jest poniżej zera.
PS3. Piana na łysych miejscach Chcę spróbować rano, piekielna mieszanina będzie.

Szampon 911 "Cebula" - opinie

Negatywne recenzje

Wady: powoduje łupież, płyn i jest nieekonomiczny

Na tle awitaminozy wiosną postanowiono kupić szampon cebulowy od 911 r. Zakup w aptece kosztuje 120 rubli za 150 ml. Testowany tydzień Zapach - nie cebula, normalna, przyjemna, jak zwykły szampon. Konsystencja jest płynna. Nieekonomiczne. Pianki również zmyły się. Po użyciu włosy nie są zbyt duże, lekko suche. Przestałem go używać. po tym pojawił się grzywny łupieżu. Minęło kilka miesięcy i postanowił spróbować ponownie go użyć, ale po ponownym umyciu pojawił się łupież. Rezultat jest taki, czy ten szampon nie wypadł i nie wiedział, ale zdecydowanie jest łupież.

swędzenie skóry, nie zmniejsza wypadania włosów, wysusza włosy, pojawia się łupież, włosy się zaplątują

Dzień dobry)

Po przeczytaniu recenzji zdecydowałem się kupić w aptece ten szampon cebulowy na wypadanie włosów i łysienie. To było niedrogie 115 rubli.

Mam takie problemy z włosami: nadmierną stratą i natychmiastowym pojawieniem się łupieżu (albo natychmiast się pojawia, albo pod koniec tygodnia), jeśli szampon nie pasuje.

Moje włosy są raz w tygodniu. Czystość utrzymuje się przez długi czas, 5-6 dni (ponownie, pod warunkiem, że szampon jest odpowiedni).

Teraz powiem o szamponie.

Szampon ma wodnistą półprzezroczystą konsystencję, nawet przy niewielkiej ilości dobrze się pieni, jest dość ekonomiczny. Zapach jest przyjemny, pachnie jakąś nalewką leczniczą, zapach cebuli wcale nie jest wyczuwalny. Na tym pros się skończyło.

Podczas mycia mam dużo włosów z kształtu, których nie było wcześniej, nawet gdy myłam je zwykłymi szamponami bez funkcji "od wypadania".

Po wyschnięciu włosy zaczęły wyglądać jak słomka, sucha i pozbawiona życia. Chociaż może to również zasługa maski balsamowej z "Czystej linii".

I przez pierwsze dwa dni, podczas czesania, większa ilość włosów zaczęła wypadać, niż przed użyciem szamponu.

Pytanie brzmi, jakie jest miejsce przed wypadnięciem? W moim przypadku tylko pogorszył sytuację.

Nawet po tym szamponie włosy szybko się brudzą. Włosy wyglądały na czyste przez około 2 dni, potem były wyblakłe, solone i wyglądały, jakbym nie mył ich przez ponad tydzień.

Również w czwartym dniu po zastosowaniu zaczęło swędzić, co przerodziło się w łupież. Pomyślałem, może ten efekt nie jest przyzwyczajony? Nowy szampon i tak dalej.

Nie, postanowiłem powtórzyć.

Wynik był jeszcze gorszy. Absolutnie taki sam obraz z wypadaniem włosów, suchością, zanieczyszczeniem włosów, ale ze swędzeniem i łupieżem horror był prosty. Wczorajszy dzień był ciężki świąd, pojawił się łupież, znacznie więcej. Wzdłuż linii włosów pojawiły się zaczerwienienia w kilku miejscach i swędziały. To było jak alergia.

Oto smutny wynik (

Dla mnie ten szampon ma niestety pewne wady i miałem nadzieję, że pomoże to rozwiązać mój problem.

Nie mogę zrozumieć, czy jestem uczulona na jakiś składnik szamponów farmaceutycznych, czy ogólnie nie lubię tego szamponu. A poprzedni nieudany szampon apteczny był tym, "Floresan pokrzywy i chmielu." Efekty są bardzo podobne. Po tych szamponach nie chcesz już kupować żadnych szamponów w aptece.

prawie nie ma zapachu

wysokie zużycie, włosy zagubione., drogie jak na taką objętość, mała butelka, może pojawić się łupież, nie zmniejsza wypadanie włosów, nie myje się dobrze

W pracy byłem bardzo chwalony i balsam oraz szampon. Postanowiłem spróbować. Na pierwszy rzut oka cena nie bite - za szampon 110p w najbliższej aptece. Ale! tylko 150 ml, czyli rura jest bardzo, bardzo skromna.

Zapach cebuli w ogóle, nie. Jakiś zapach jest neutralny, ale nie tak przyjemny. Ale recenzje i producenci obiecują grubą głowę włosów, co oznacza, że ​​można odczuwać ten zapach. Pierwszą rzeczą, którą zauważyłem jest to, że od 1-tego czasu włosy nie są myte, konieczne jest mycie 2 razy +, aby moczyć włosy średniej długości, znaczna ilość jest tracona, ponieważ On też nie ma dużo mydła.

Natychmiast zaczęła używać i balsamować "cebulę 911", a jej włosy były czesane normalnie. Ale potem balsam się skończył i myję głowę tylko szamponem. Cóż mogę powiedzieć, nic specjalnego. Włosy o przeciętnym czesaniu, super połysku i miękkości też się nie czuły.

po 2-3 myciu mój mąż i ja mieliśmy łupież. OK, zdecydowaliśmy się użyć go jeszcze kilka razy, nagle skóra nie była do tego przyzwyczajona. Ale łupież tylko nasilił się, ale także dodał do tego fakt, że włosy zaczęły bardzo szybko się brudzić i zaczęły być tłuste, tj. Jeśli wcześniej myłam włosy co drugi dzień, to po użyciu tego szamponu włosy umyte rano stają się tłuste wieczorem.

Najbardziej zasadzka polegała na tym, że kiedy ją zdejmowałem, musiałem prać przez kolejne 3 tygodnie prawie codziennie, a następnie efekt stopniowo mijał. Wszyscy zauważyli i cała rodzina.

Podczas gdy używałem, oczywiście, niewiele, przez około miesiąc, ale nie zauważyłem, że włosy zaczęły się czołgać co najmniej trochę mniej lub jakaś nowa rosła.

Ogólnie rzecz biorąc, może ktoś to zrobi, ale moja rodzina nie pasowała, a biorąc pod uwagę jej cenę, jest to podwójnie obraźliwe. Wrócił do dobrej starej Agafiya na 85r za 350ml.

Prawdopodobnie biorąc pod uwagę wiele dobrych recenzji, szampon jak loteria - która jest idealna, a która zaszkodzi

brudne włosy drugiego dnia, powodowały swędzenie, małe opakowanie, włosy zaczęły wypadać, nieprzyjemny zapach

Podobnie jak wszystkie dziewczęta, oczywiście marzę o pięknych włosach. Bardzo poważnie podchodzę do kwestii produktów pielęgnacyjnych.

Widziałem ten szampon w aptece. Cóż, myślę, że po aptece, a nawet witaminy, musimy wziąć!

Koszt za paczkę jest stosunkowo niewielki: 123r. Ale opakowanie jest mniejsze w porównaniu do szamponów sklepowych. Ponadto zarówno szampon, jak i balsam są dobrze spożyte, niezbyt ekonomiczne. Cóż, te rzeczy, jeśli tylko narzędzie było dobre. I to, sądząc po opisie, jest po prostu pełne witamin

Użyj Szampon przezroczysty kolor. Zapach pozostawia wiele do życzenia. Konsystencja jest płynna.

Myję głowę 2 razy szamponem: brud, tłuszcz, produkty do stylizacji są zmywane po raz pierwszy, a szampon po raz drugi pokazuje swoje korzystne właściwości. Dotyczy to wszystkich szamponów, nie tylko tego. Więc właściwie umyj włosy. Kiedy po raz pierwszy myjesz nasz szampon witaminowy nie zachowuje się zbyt dobrze: nie myje włosów wystarczająco dobrze, nie spienia się dobrze, dlatego musisz wycisnąć go całkiem sporo. Za drugim razem zmywa z resztek zanieczyszczenia i piany, z jakiegoś powodu, znacznie lepiej. Po umyciu włosy są napięte, bardzo splątane.

Efekt. Nie zauważyłem żadnego super błyszczenia, nawilżenia, zmiękczenia i po prostu pewnych zmian w kierunku poprawy, po zastosowaniu tych szamponów i balsamów. Ale po pierwszym zgłoszeniu zauważyłem, że moja głowa zaczęła swędzić. Postanowiłem nie przestać używać, nagle cudowne właściwości nie pojawią się natychmiast. Ale za każdym razem, gdy moja głowa swędziła mocniej, moje włosy zaczęły szybko przybierać na sile i opuszczały moją jasną głowę. Tak, nie tego oczekiwałem od szamponu aptecznego, och, nie tak.

Nie ma tu nic więcej niż jedna gwiazdka: pachnie źle, źle się myje, pieni się źle, a nawet po nałożeniu balsamu z tej samej serii włosy są twarde i nie grzeją się dobrze. Powoduje również swędzenie i owłosienie. Oto taki szampon apteczny.

niedrogie

nieoczywistą skuteczność, słabe pienienie, szczególny zapach

W trosce o problematykę wypadania włosów i odbudowy już istniejących zdecydowałem się działać w sposób złożony. Pojawiło się pytanie o wybór szamponu. W aptece widziałem witaminę,

którego skuteczność została potwierdzona przez Centralny Szpital Kliniczny Rosyjskiej Akademii Nauk. A cena jest ładna. W kompozycji - witaminy B3, B5, B6, E i C. Zdrowie, a nawet zwraca połysk i zdrowy wygląd. W tym samym czasie nabyte i balsam. Ale było rozczarowujące. Aby umyć włosy potrzeba dużo szamponu. Ale nie jest tak źle. Już podczas prania nie dodaje się lekkości ani jedwabistości. Uczucie, że włosy są delikatnie traktowane papierem ściernym. Nie pomógł i klimatyzacja.

W końcu - szampon jak szampon. Coś redukuje, ale na pewno nic nie dodaje. Ani obiecany blask, ani zdrowy wygląd nie zostały dodane. Po umyciu czesanie (do łopatek) było raczej trudne. Ogólnie radzę spróbować czegoś innego. A jeśli potrzebujesz narzędzia z witaminami, lepiej dodać maskę i / lub olej. Co więcej, czas ekspozycji jest dłuższy, a "użyteczność" sama wnika w włosy bez żadnych dodatków syntetycznych.

Nie rozwiązałem swojego głównego zadania we wzmacnianiu włosów - efekt był zerowy;

Pewnego razu czytałem recenzje o szamponie cebulowym z serii 911+ rosyjskiego producenta Tvins Tek. Nawet jakoś pod wrażeniem niektórych opinii. I mam to samo - w naszych aptekach jest wystarczająco dużo odmian produktów tej linii.

Szampon nazywa się "Cebula". Od wypadania włosów i łysienia. 911+

Brzmi bardzo obiecująco. Chociaż nie jestem łysy, problem z wypadaniem włosów dla mnie zawsze był istotny w większym lub mniejszym stopniu. Nie powiedzieć, że sypyatsya każdego dnia, ale szczególnie po praniu.

Najpierw kupiłem jedną butelkę. Dozowanie małe - 150 ml, suchy szampon w pudełku.

W procesie użytkowania zdecydowałem się kupić kolejną butelkę, aby zobaczyć wynik, ale wciąż nie ma wystarczającej ilości 150 ml.

To było prawie 2 lata temu. Potem spędziłem obie butelki szamponu.

A jaki jest rezultat? I wszystko bez zmian.

Zastosuj szampon na włosach zgodnie z instrukcją użytkowania, trzymając się za głowę przez około 5 minut.

Ale to absolutnie nie wpłynęło na wzmocnienie moich włosów.

Szampon jest prawie bezbarwny, przezroczysty, o konsystencji żelu. Ścisnęła ostatnie krople z butelki, która pozostała na dnie.

Zapach jest delikatny, lekki, umiarkowanie przyjemny - nie usłyszysz tam żadnych odcieni cebuli, jeśli nagle ktoś pomyślał, że powinien powąchać cebulą, ale nie.

Kompozycja zawiera ekstrakt z cebuli, a także cały kompleks innych ekstraktów roślinnych.

Szampon pieni się normalnie, myje głowę, ale musisz wlać więcej do ręki, przepływ nie jest bardzo mały.

Bazując na moim osobistym doświadczeniu, nie widzę sensu go polecać, ponieważ mój efekt był zerowy - umyłem brudną głowę i umyłem ją. Nigdy więcej.

Biorąc pod uwagę jej koszt takiej objętości (2 lata temu za 150 ml cena wynosiła 150 rubli), a jego obietnice - przecież on specjalizuje się w poważnym problemie, nie będę doradzał. Jak zwykle szampon można znaleźć za dużo przyjemniejszą cenę.

Dobrze spłukuje maski olejowe

Wysycha, myje, by pić, nie poradzi sobie z problemem wypadania włosów

Domowe maseczki cebulowe są bardzo cenne w pielęgnacji włosów, ale nie każdy może znieść ten zapach, który będzie cię ścigał) Dlatego chciałem znaleźć coś podobnego w serii aptek dla włosów o delikatniejszym aromacie. Po przeczytaniu wielu pochwał związanych z 911 cebulowym szamponem przeciw wypadaniu włosów, poszłam do apteki po to.

Z tyłu butelki znajdują się ogólne informacje na temat szamponu, jego działania, sposobu użycia i przeciwwskazań:

Pierwszą rzeczą, którą zauważysz, jest świeży zapach szamponu, bez cienia cebuli. Substancja przezroczystego koloru, średnia gęstość. Jest dobrze umyta, tworzy gęstą pianę.

Mycie włosów aż piszczy, nie podoba mi się podobny efekt, a jeśli nie używasz balsamu / maski na długość włosów, wtedy szampon bezwzględnie je wysusza. Chociaż producent obiecuje, że "zawarte w niej ekstrakty naturalne zapewniają dodatkowe odżywianie, łagodzą suchość, zapobiegają łamaniu się włosów, szampon zapewnia delikatne oczyszczanie bez naruszania naturalnej równowagi, nadaje włosom zdrowy połysk". Ale tutaj bardzo dobrze jest zmyć maski olejowe tym szamponem! Nie zauważyłem żadnego wzmocnienia włosów, wypadają one w takiej samej objętości jak przedtem, używając szamponu cebulowego! Cud się nie stało. Szampon z łupieżu nie spowodował, i dzięki za to)

Wraz z tym szamponem użyłem serum Bielita Dr.Hair care Anti-Hair Loss Serum, aby osiągnąć maksymalne rezultaty, co również okazało się być niestety smoczkiem.

Ale nie zapominaj, że wszystko to jest indywidualne, a fakt, że jeden nie pasuje, drugi daje dobry wynik! Dziękuję za uwagę)

tanie, włosy stają się gładkie, potulne, lśniące

wszystkie poplamione chemią

Teraz zacząłem lepiej monitorować i dbać o moje włosy, skórę, staram się poprawić stan moich włosów, leczyć je, oczyszczać skórę. Jestem bardziej skłonny do naturalnych produktów o naturalnych kompozycjach, które nie tylko nie szkodzą, ale także przynoszą korzyści włosom.

Ten szampon jest, ponieważ jest uważany za lekarski (przynajmniej tak jest uważany i był chwalony, kupiłem go, byłam zadowolona, ​​że ​​znalazłam coś naturalnego, ale niestety, okazało się to błędne.

Sam szampon znajduje się w plastikowej butelce, do niego dołączony jest abstrakt, a na butelce - aplikacja, kompozycja. Objętość 150 ml.

Przezroczysty kolor, płynna konsystencja.

Na pierwszy rzut oka wszystko jest w porządku: po umyciu tym szamponem włosy stają się bardzo uległe (pomimo tego, że moje loki są bardzo mocne i trudno je nawet rozczesać!), Lśniące, nawet, tak przyjemne uczucie na włosach jest świeże, nie matowe i szorstki jak gdyby, nie holujący!

Wszystko jest w porządku, ale jest jeden, ALE! Bardzo ważne, ALE! Mianowicie skład szamponu! Ma siarczan laurylowy! A to jest tak szkodliwy składnik szamponu! I wiele innych chemii (obecnie niestety nie mogę wymienić wszystkich składników).

A ten szampon nazywa się leczniczym! Ale co to jest lekarstwo, jeśli jest w nim tak dużo chemii?! Więcej od niego krzywdy! Nie chcę już tego brać i nie polecam nikomu tego szamponu!

Traktuję te 2%, nie znalazłem nic specjalnego dla pozytywnych włosów. Miałem pokrzywę.

Neutralne recenzje

Zalety: dostępne, wzmacnia korzenie z niewielką stratą, cena jest ekonomiczna i łatwa w użyciu, skuteczna

Wady: zwiększa łupież

Dzień dobry!

Chcę powiedzieć Ci o szamponie z wypadania włosów i łysienia 911. Kupiłem go w aptece za ponad 100 rubli. Skończyłem pół butelki i odmówiłem korzystania z tego produktu. A oto dlaczego: jeśli masz łupież, lepiej nie kupować tego szamponu. Ponieważ z tego powodu łupież staje się TRZYKROJECI WIĘCEJ, a skóra głowy bardzo się swędzi, zdarzało się nawet, że zacząłem go czesać. Po raz pierwszy kupiłem ten szampon przeciw łupieżowi, a wszystko mi się podoba.

Jeśli chodzi o wynik obiecany w ten sposób, to jest. Włosy naprawdę wypadają mniej.

Spośród zalet mogę wyróżnić niskie koszty, wydajność, dostępność (dostępne w każdej aptece), wygodną butelkę, przyjemny aromat ziół (a nie cebuli!).

Jest tylko jeden minus, ale to on sprawił, że przestałem używać szamponu 911. To ogromny wzrost łupieżu.

Czy zaleciłbym ci ten środek zaradczy? Jeśli nie masz łupieżu, to TAK! Polecam bez wahania. Ale jeśli masz łupież, to NIE. Nie używaj w ogóle!

Pomyśl o sobie, sam zdecyduj.

naturalne ekstrakty roślinne w kompozycji

wysokie zużycie, źle myte

Kupiłem go, bo to "cebula". Tylko nie ironiczny chichot - wiem, że naturalny sok cebulowy w nim jest mniej niż kot płakał, ale.. co jeśli. przynajmniej ekstrakt, może jeść?. W końcu cebula jest najskuteczniejszym lekarstwem na łysienie i wzrost włosów. A ponieważ świeży sok cebulowy nie zawsze jest wygodny w użyciu ze względu na żrący zapach, szampon o nazwie "Cebula" powinien być bardzo przydatny. Cóż, przynajmniej za autosugestię. Umyj głowę i wyobraź sobie, że pocierasz sok z cebuli.)))

Więc, poznaj moje "fu", ponieważ ani szampon, ani jego nazwa, ani sugestia nie pomogły mi (najwyraźniej nie jestem medium)

  • Szampon sprawia, że ​​włosy są bardzo cienkie, a jeśli nie jest gruba, co jest logiczne (ludzie z rzadkimi włosami używają szamponu od wypadania włosów i łysienia), to po umyciu jest to katastrofa. Zręczna głowa i cienkie sople zamiast włosów! Patrzysz w lustro i prawie płaczesz. Co zrobiłeś, Chipollino? Być może jest to spowodowane olejem łopianowym w kompozycji.
  • Zwiększa włosy przetłuszczające się. Ponownie, prawdopodobnie ze względu na oleje w kompozycji. Pod koniec następnego dnia włosy są mocno tłuste. Prawdopodobnie musisz myć włosy tym szamponem każdego dnia, poza tym butelka jest mała - 150 ml, a ta cebula kosztuje 200 rubli.
  • Słabe pienienie, więc szybko się zużywa (co jest dla mnie raczej plusem, naprawdę chciałem, żeby to się szybko skończyło))
  • Zapach nigdy nie jest cebula, średnie udogodnienia.
  • Kolor jest przezroczysty, może być lekko żółtawy odcień, jeśli przyjrzysz się uważnie.

Moje włosy nie zaprzyjaźniały się z tym Chipollino. Prawdopodobnie dlatego, że jest tak bogaty w oleje, bardziej odpowiedni dla osób z suchymi włosami.

Zapach, olej łopianu.

Nie eliminuje całkowicie utraty włosów, włosy trudno się rozczesują.

Dowiedziałem się o szamponie 911+ "Onion" z pozytywnych recenzji moich znajomych, ponieważ przez długi czas nie mogłem pozbyć się wypadania włosów, postanowiłem spróbować. Kupiłem go w aptece, kosztował około 120 rubli. W butelce o pojemności 150 ml. Martwiła się, że jej włosy pachną jak cebula, ale jak się okazało, nie było nawet zapachu cebuli, zapach jest całkiem przyjemny, wydziela trochę ziół, myślę, że jest tak z powodu oleju łopianu, który jest obecny w tym szamponie.

Kolor szamponu jest prawie przezroczysty z lekkim żółtawym odcieniem. Pianki są mierne, dobrze spłukuje się, włosy po zapachu dobrze pachną, ale bardzo trudno je rozczesać, uczucie słomy na głowie, dlatego wraz z nim lepiej jest użyć balsamu cebulowego od tego producenta, istnieje.

Cóż, o najważniejsze, po użyciu przez 2 miesiące, utrata moich włosów stopniowo zmniejszyła się o około 50% i nic więcej, ale chciałbym znaleźć lekarstwo, które całkowicie uwolni mnie od tego problemu, dlatego nie polecam tego szamponu, ponieważ udało mu się tylko połowę jego głównego zadania.

Miękkie włosy, zauważalny połysk.

Dzień dobry.

Pamiętam, jak straszne włosy wypadły, po przeczytaniu recenzji o tych wszystkich szamponach cebulowych, postanowiłem spróbować, oh, którego wtedy dopiero nie spróbowałem. Więc kupiłem za 120 rubli ten szampon w aptece. Zdecydowałem się umyć włosy, szampon nie śmierdzi, a po nim również włosy, stają się bardziej miękkie i dłużej utrzymywane w czystości. Piankę dobrze izmyć łatwo. Ale wiesz, z utraty włosów, niestety, ten szampon nie pomógł, a nawet umyłem go całkowicie i nadal nie ma wyniku. Ale zauważalnie, włosy po nim są jedwabiste i lekko się pojawiły.

Ogólnie rzecz biorąc, podszedł do mnie w inny sposób, ale nie pomógł w wypadaniu włosów.

Pozytywne recenzje

Używam tego szamponu od około roku, mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z jego wpływu na moje włosy. Żadnych nieprzyjemnych chwil, po umyciu głowy się nie pojawia, włosy są zdrowe i lśniące. Bardzo dobrze się pieni, zużywa się przyjemny zapach. W tej chwili nie zamierzam tego zmieniać.

Często używam Onion Balm 911, kupuję go na ten sam szampon cebulowy. Jakość narzędzi jest znakomita, dobrze się uzupełniają. Szampon świetnie nadaje się do mycia włosów, a balsam nawilża, odżywia i odżywia. W rezultacie po umyciu włosy są lekkie, zwiewne, jedwabiste, nie ma suchości i kruchości. Ale kiedy używam go regularnie przez ponad miesiąc, wszystkie problemy z włosami znikają.

Włosy są bardzo niegrzeczne z brakiem witamin, czuję to na wiosnę, włosy zaczynają wypaść mocno, sucho i łamliwie, wtedy jestem uratowany olejem łopianowym i cebulowym szamponem 911, na kapturze cebuli. Odżywia i odbudowuje uszkodzone i uśpione żarówki, sprawia, że ​​włosy lśnią, pękają, a włosy zaczynają wypaść mniej w ciągu miesiąca.

Szampon cebulowy jest tylko ratunkiem dla moich suchych i łamliwych włosów. Po zimie włosy miały kłopoty, więc postanowiłem, za radą przyjaciela, kupić Szampon Cebulkowy 911. W miesiącu użytkowania udało mi się całkowicie przywrócić włosy i przywrócić je do dobrej kondycji. Niedrogi szampon i fajnie.

Kupiłem szampon cebulowy dla mojej mamy, a następnie zdecydowałem się sam spróbować i wynik mi się spodobał. Zwłaszcza, że ​​ta seria 911 ma wiele innych szamponów i balsamów. Jestem całkowicie zadowolony z jakości produktów Twins Tac, a cena jest dobra, szkoda, że ​​taki mały wolumen można zrobić, a więcej można zrobić.

Używam szamponu cebulowego 911 z wypadania włosów przez prawie miesiąc. Od niedrogich szamponów jest dość skuteczny, przywraca uszkodzone cebule, odżywia włosy, nadaje im połysk i elastyczność. Trochę się pieni, ale nie stanowi problemu, nie ma zapachu. dla mnie najważniejsze jest to, że utrata włosów zmniejszyła się

Używam szamponu okresowo. I bardzo zadowolony z wyniku. Mąż nawet zaczął się myć. Włosy wypadają częściej niż zwykle. Powiem, że dopiero po miesiącu użytkowania wynik jest zauważalny. Włosy wypadają mniej. Pojawia się połysk i elastyczność.

Użyty szampon był zadowolony. Po urodzeniu włosy wypadały mocno. Oczywiście do prania dodałem również witaminy, w kompleksie podobał mi się efekt. Moi przyjaciele i ja myjemy się, nie słyszeliśmy żadnych skarg. Jest dobrze spłukiwany, lekko się pieni i nie pachnie jak cebula, czego obawia się wielu.

Podobał mi się szampon cebulowy 911 do łysienia. Blask włosów, stały się bardziej wspaniałe. Jest dobrze spłukiwany, nie ma zapachu cebuli. Używam prawie miesiąc

naturalne ekstrakty roślinne w kompozycji, normalna cena, mało wysycha, zmniejsza wypadanie włosów, czyści dobrze

mała butelka, nie duża objętość, jest słabo myta

Dzień dobry, drodzy czytelnicy! Dzisiaj chciałbym podzielić się z Wami recenzją zakupu i użytkowania na podstawie osobistego doświadczenia szamponu "911 Onion" przeciwko utracie włosów i łysieniu. Ostatnio, zgodnie z zaleceniami lekarza prowadzącego, musiałem wypić lek hormonalny, a wiele osób wie, że po takim leczeniu włosy zaczynają wypadać. Po szperaniu w Internecie natknąłem się na ten szampon. Dziewczyny napisały, że użyły go nawet po porodzie, a opór ustał. Stało się bardzo interesujące dla mnie i po pracy poszedłem do apteki i kupiłem ten produkt. To nie jest takie drogie, 156 rubli za małą butelkę.

Produkt sprzedawany jest w tekturowym pudełku, ale jej mąż wyrzucił go natychmiast i dlatego nie można go sfotografować. Przed użyciem uważnie przeczytałem instrukcje, które wyglądają całkiem obiecująco.

Szampon ma przyjemny aromat, raczej pochodzenia roślinnego (ziołowego) niż chemiczny. Szampon przezroczysty z lekkim żółtawym odcieniem. Nie myje się bardzo dobrze i od pierwszego razu nie rozumiem, czy nakładam szampon na moje włosy, czy nie. Aby uzyskać dobry wynik, zaleca się trzymanie produktu na włosach przez 3 minuty. Co zrobiłem. Wyprane z włosów idealnie i bez pozostałości.

Wady można przypisać tylko faktowi, że trzeba myć włosy każdego dnia. Głowa staje się zbyt szybka oleista.

Wniosek: po zastosowaniu tego szamponu moje włosy przestały płynąć, nabrały naturalnego blasku.

Poleciłbym ten szampon.

naturalne ekstrakty roślinne w kompozycji, niedrogie, zmniejsza wypadanie włosów

Cześć Na początku jestem facetem i moje włosy wypadły. Mam dopiero 22 lata i jak wielu chłopaków nie chciałbym w przyszłości tracić włosów na głowie. Decydując się nie opóźniać akcji, poszedłem do apteki z nadzieją, że zdobędę jakieś lekarstwo, a ja obejrzałem prezentację z 911 szamponami, od razu przyciągnęła ich wysoka cena i duży wybór.

Pierwszy szampon tej marki, który kupiłem, to po prostu cebula. Szampon okazał się dość łatwy do nałożenia, spieniony, odczekał trzy minuty i zmył. W razie potrzeby można powtórzyć procedurę. Miał też przyjemny zapach, którego nie spodziewałem się po nazwisku.

Cóż, jeśli chodzi o wynik bezpośrednio. Moje włosy nie stały się bujne, ale strata zaczęła się zmniejszać, a po około miesiącu prawie całkowicie ustało. Wniosek jest bardzo prosty, jeśli chcesz kupić niedrogi i skuteczny lek przeciw wypadaniu włosów, to weź szampon cebulowy 911.

witaminizuje włosy, przystępne, dobrze myje

Doświadczenie użytkowania:

Koszt:

W poszukiwaniu doskonałości kupiłem ten szampon witaminowy, ponieważ cena była rozsądna (około 120 rubli) Kupiłem go w aptece, zwabiłam napisy o obecności witpmin (B3, B6, B5, E, C).

Pakiet jest mały, lekki, wygodny do przenoszenia na drodze lub pod prysznicem sali gimnastycznej.

Otwierasz pokrywkę i czujesz zapach witaminy C, lekki dyskretny zapach dzieciństwa! Szampon jest przezroczysty, niezbyt gęsty, lekko pieni się, ale dobrze myje włosy.

Nie znalazłem żadnego specjalnego efektu, ale nie było silnego dyskomfortu, miałbym silniejszą piankę i byłoby wspaniale. Myślę, że kupię coś jeszcze.

Znakomity wynik przy regularnym użyciu

Nie reklamuj się w telewizji

Po ciąży włosy zaczęły wypadać. Proste grona spadały podczas mycia i spłukiwania. Bałem się pić witaminy, ponieważ karmiłem piersią.

Piwowarski chwast i umyć im głowy, po prostu nie miał czasu na tworzenie masek. A potem jakoś poszedłem do apteki i powiedziałem farmaceucie o moim problemie. I doradziła ten szampon. Szczerze mówiąc, w to nie wierzyłem, ale postanowiłem spróbować.

Co więcej, kompozycja jest bardzo dobra: ekstrakt z cebuli, olej łopianu itp. A cena to tylko 125 rubli. do 250 ml. Zasadniczo wzięła to i nie pomyliła się. Po pierwszym miesiącu włosy zaczęły spadać znacznie mniej. A po 3 miesiącach całkowicie się zatrzymali. Balsam nie jest potrzebny, ponieważ szampon jest bardzo miękki. Po tym jak jego włosy zaczesały się dobrze i znacznie mniej. Zapach jest bardzo przyjemny. Szkoda, że ​​nie jest reklamowana w telewizji, wielu po prostu o tym nie wie.

Pachnie dobrze, łatwo się zmywa, włosy nie brudzą się przez długi czas

Dobry wieczór! Szampon cebulowy 911 został mi polecony przez mojego przyjaciela, gdy po porodzie włosy zaczęły wypadać, wykorzystała to i wynik na twarzy, po miesięcznym kursie pojawił się nowy pulchny włos i zaczęły one wypadać znacznie mniej. Jesienią miałem do czynienia z problemem wypadania włosów, postanowiłem go wypróbować, a cena również odpowiadała mi 150 rubli. Zwykle szampony superfood są bardzo drogie, a efekty są zerowe.

Rezultat był taki, że włosy zaczęły mniej wypadać. Dla mnie ważne jest to, że po umyciu włosów trzeszczą, więc nie wszystkie szampony są odpowiednie dla mnie, ale po 911 szamponie zaskrzypiały, pojawiła się objętość. Szampon pachnie bardzo ładnie, dobrze zmyty. Włosy nie brudzą się przez długi czas. Jeśli spojrzeć na kompozycję, to oczywiście istnieją naturalne składniki, których nie można obejść bez chemikaliów, ale kompozycja jest nadal dobra. Nadal używam tego szamponu już od roku, bardzo szczęśliwy! Drogie dziewczyny, bardzo polecam je, nie pożałujesz! Ale jeśli ktoś nie pasuje, nie rozpaczaj, pamiętaj, że wszyscy jesteśmy różni i struktura włosów też! Dobranoc!

Włosy nie wypadną, niska cena

Używam 911+ przez wiele lat. Naprawdę okazało się to służbą ratowniczą dla moich cienkich włosów, które również zaczęły wypadać. Jest też radosne, że te szampony są nie tylko skuteczne, ale także niedrogie.

Próbowałem różnych sposobów i metod wypadanie włosów, w tym oleju łopianu i wszelkiego rodzaju masek, ale widziałem prawdziwą pomoc tylko po zakupie tego szamponu.

Podoba mi się efekt, który ma miejsce w przypadku włosów: staje się puszysty i dobrze umyta. To wspaniałe, że zakup tego szamponu nie wymaga specjalnych inwestycji.

Włosy naprawdę przestały wypadać, nie tak jak przedtem. Szampony cebulowe, zarówno cebula jak i cebula z ekstraktem pokrzywy, okazały się szczególnie dobre.

Szampon pokrzywowy wzmacnia mieszki włosowe tak dobrze, że włosy są teraz bardzo mocno trzymane i całkowicie przestają wypadać.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Używam tego szamponu i balsamu przez około miesiąc. Wcześniej włosy z czwartego miesiąca wypadły okropnie. Gdzieś po 4-5. Zastosowaniu włosy zaczęły wypadać podczas mycia 3 razy mniej (po pierwszym - wiele odpadło). Teraz wszystko jest w normalnym zakresie)) Więc cieszę się, że mogę go jeszcze użyć i radzę spróbować). A tak przy okazji, ładnie pachnie.

Próbowałem i naprawdę lubiłem cebulę 911. Prawda, kupiłem ekstrakt z pokrzywy i mogę powiedzieć, że moje włosy stały się zdrowsze i silniejsze. Mniej rzucać, chociaż dodatkowo nic nie robić, z wyjątkiem mycia szamponem cebulowym!)

Szampon Neutral 911 idealnie pasował do moich włosów. Są połączone, tłuszczowe u nasady, suche na końcach, więc po tym szamponie nawet ta chwila się zmieniła, nie stała się tak wyraźna, że ​​tłuszcz był zbyt suchy. Na przykład rozdzielone końce zniknęły, a u nasady włosy pozostają w normalnym kształcie znacznie dłużej. Szampon pochodzi także z taniej firmy Twins Tea, więc korzystanie z niej okazało się przyjemnością.

Szampon cebulowy wywołany pierwszym oburzeniem, nie rozumiałam, jak możesz umyć włosy cebulką. A kiedy przyjaciel wyjaśnił, że był po prostu z ekstraktem z cebuli, ale w ogóle ich nie pachniał, postanowiłem go wypróbować, ponieważ moje włosy wymagały opieki i leczenia. Tak więc po półtora miesiąca zdałem sobie sprawę, że nie na darmo umyłem włosy, przestali spadać, stawali się silniejsi, stawali się gęści i żywi. I rzeczywiście szampon dobrze pachnie i jest bardzo skuteczny. Dlatego radzę wszystkim szampon cebulowy 911.

Nie w pierwszym miesiącu używam szamponów tej firmy Twins Tak, teraz właśnie kupiłem szampon Vitamin 911, lubię ich jakość, szczególnie biorąc pod uwagę nieistotny koszt. Kupuję szampon razem z balsamem, aby był lepszy

czeszę włosy, bo mam je długo Szampon witaminowy nadaje włosom siłę, połysk, odżywienie, przyjemny zapach po umyciu, z włosami przez długi czas nie ma problemów, zgubionych i rozdwojonych końcówek. Mój najwyższy wynik dla tej firmy i jej produktów.